Weekkaart
Op weekdagen (woensdag, donderdag en vrijdagmiddag) serveren we naast de dagschotel en de stoemp van de week nog een beperkte selectie van voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten:
Soep | 4,00 |
Kaaskroketten | 9,00 |
Garnaalkroketten | 12,00 |
Twijfelaar (1 kaas- en 1 garnaalkroket) | 10,50 |
Dagschotel | 9,00 |
Stoemp van de week | Dagprijs |
Stoofvlees | 15,00 |
Kipfilet (natuur of met sausje) | 14,00 |
Americain | 16,00 |
Filet Mignon | 17,00 |
Entrecote | 20,00 |
Paardenfilet Pur | 21,00 |
Irish Rib Eye |
24,50 |
Ierse Filet Pur | 29,00 |
Ribbekes (pikante saus = + 0,50) | 17,00 |
Sausjes: champignon, peper, béarnaise, dragon, provençaalse | 3,00 |
Kruidenboter of appelmoes | 1,50 |
Pensen met Appelmoes | 12,00 |
Spaghetti Bolognaise (kinder) | 6,00 |
Spaghetti Bolognaise (klein) | 8,00 |
Spaghetti Bolognaise (medium) | 10,00 |
Spaghetti Bolognaise (groot) | 12,00 |
Lasagne | 12,00 |
Dame Blanche (slagroom = + 0,50) | 6,50 |
Crème Brulée | 4,00 |
Chocomousse | 4,00 |
Appeltaart | 6,00 |
Appeltaart met ijs | 7,00 |
Appeltaart met Calvados | 8,50 |
Appeltaart met ijs en Calvados | 9,50 |